Online Askeri Ordu
20795 kez oynandı


Açıklama ve Nasıl Oynanır? "Online Askeri Ordu" isimli oyunun üçüncü ve unity 3d oyun versiyonu. Bu oyunumuz Ormanda geçiyor. Daha önceki ikinci ve birinci oyunu oynayanlar bir sıkıntı çekmeyecekler. Bütün herşey aynı, görüntü açısı bakımından daha kaliteli bir 3d oyun. "Online Askeri Ordu" serisindeki oyunlar ile ilk kez karşılaşan arkadaşlarımız için bir kez daha anlatalım. Oyun 3d online oyun olduğu için diğer çevrimiçi oyuncularla oynanıyor. Oyun yüklendikten sonra ekrana gelen PLAY butonuna tıklıyoruz. Sonrasında gelen ekranda online oyuncu ismimizi yazıp LOG IN diyoruz ve oyun alanı seçerek oyunu oynamaya başlıyoruz. Oyun bittiğinde GAME OVER olduğunda sağ üstten RE-PLAY diyerek oyunu yeniden aynı oyun alanında başlatabiliyoruz. DISCONNECT dediğimizde ana menüye dönebiliyoruz. TAB tuşu ile oyuncularla online sohbet edebiliyoruz. Oyunda Kontroler: Yön ok tuşlarıyla oynanıyor. (WASD tuşları ilede yön ayarlanabiliyor) Silah değistirmek için 1, 2, 3, 4, 5, 6 tuşlarını kullanıyoruz. Oyunus.org iyi oyunlar. Unutmayın; Online Askeri Ordu 3 oyununa benzer sitemizdeki diğer 3d online oyunları oynayabilirsiniz. Yorumculardan ipuçları (4 ipucu) Arif Han Güller Arkadaşlar sanırım bu oyunda agaca çıkılabildiğini ilk ben keşfettim. Size nasıl yapıldığını söyleyim; -Ormanlık alana gidin -Tepelerin her birinin yanında böyle 3 dalı olan ağaçlar var. -Tepeye çıkın. -O ağaca doğru hızlıca koşup zıplayın. -Eğer ağacı ıskalamazsanız ağacın üstündesiniz... Oğuz Akdeniz Silahlar; 1- tabanca 2- pompalı tüfek 3- ak-47 4- m32 5- roketatar 6- snıper tüfeği Taktikler; 1- tabanca: yakın mesafede önerebileceğim bir silahtır fakat pek sı kullanılmaz daha çok yedek olarak blundurulur. 2- pompalı tüfek: hem uzak mesafede hemde yakın mesafede kullanılır hedefiniz ne kadar yakınsa verdiğiniz asar o kadar fazla olur. 3- ak-47: silahın çk tepmemesi için nişan alarak ateş etmenizi öneririm yakın mesafede kullanılabilecek bir silahtır. 4- m32: düşmanın binalara sığındığı zaman kullanabileceğimiz bir silahtır orta mesafede kullanılır bomba atar silahı olduğundan hasarı büyüktür. 5- roketatar: orta mesafede önerebileceğim bir silahtır bu silahı kullanırken hedeflerinizi yakın tutmaya çalışın ve nişan alarak ateş edin. 6- oyunun en gelişmiş gizli silahıdır hedefiniz yakınsa direk vurun bir hayli uzaksa nişan nalarak dikkatlı ir şekilde ateş edin bunu yaparken bir yere pusun. 7- çok fazla skor yapmak istiyorsanız binaların ortasındaki geniş alana gidin skor kasmak için en iyi yer burasıdır. Buraya geldiğinizde sadece 2 silah çok işe yarar bunlar; 1- m32 2- ak-47 ak-47 seri ateş eder ama hasarı küçüktür m32 bomba atar silahı olduğundan yavaş ateş ederama hsarı büyüktür ve buda 2 silahında eşit olduğunu gösterir Oyun kontrol tuşları; SHIFT: nişan alma SPACE: zıplama FARE 1(sol tık): ateş etme W, A, S, D veya FARE 2: hareket etme NOT: Bu taktiklerime uyarsanız oyunda çok başarılı olursunuz. Ulaş Genç Arkadaşlar oyunda nişan almak için Shift tuşunu Kullanabilirsiniz Eğer gizli bir yerdeyseniz ve bazuka ile kesin bir atış yapmak istiyorsanız elinize sniper alın shift tuşu ile nişan alın sonra mausu hareket ettirmeden elinize bazuka alıp ateş edin. Tam sniperle nisan aldığınız yere gidecektir. Böylece sniper mermisi yenine bazuka mermisi gibi olacak. 3D oyunlara teşekkür ederim. By qwert Oyuna Nasıl Girilir? 1. Play a basın. 2. Sizden bir nick isteyecek bu nicki her girdiğinizde aynı olarak kullanmak zorunda değilsiniz.Farklı nickler de yazabilirsiniz. Bir nick yazın ve Log In e basın. 3. Bir oda seçin ve oyuna başlayın. Silahlar 1. Tabanca: Pistol 2. Tüfek: Spas 12 3. Keleş: Ak-47 4. Bomba atar: Rp6 5. Roket atar: Rpg 6. Keskin Nişancı Silahı: Drugunov Oyun Hakkında İpuçları 1. Başladığınız yerde durursanız ölen adamlar orada doğduğu için onları hemen vurup puan kazanabilirsiniz. 2. Keskin nişancı silahını alıp dağa çıkın orda herkesi dürbünle vurun. Oyunun Artıları 1. Daha geniş bir harita. 2. Saklanmak için bir eve girebilirsiniz 3. Görüntüler daha iyi. (Önceki versiyonlara göre.) Oyunun Eksileri 1. Oyunda hala aynı silahlar var. 2. Oyundaki asker görüntüsü bulanık ve kötü. 3. Ateş edince adamın silahının havaya kalkması. ÖNEMLİ NOT! Oyunu açabilmeniz için bilgisayarınızda Unity Web Player yüklü olması gerekir. İpuçları! Oyunlarımızı oynarken ekran sorunu yaşıyorsanız lütfen Tam Ekran oynayınız. - Oyunları açabilmeniz için Shockwave eklentisi yüklemeniz gerekiyor. (Olmazsa oynayamazsınız) - Oyunlarımız yüklenirken sorun yaşamak istemiyorsanız Firefox yüklemenizi tavsiye ediyoruz. - Oyunları oynarken bilgisayarınız zorlanıyorsa Opera veya Google Chrome tarayıcı tavsiye ediyoruz. - Aynı anda birden fazla oynama sayfası açarsanız (Shockwave eklentisi) bilgisayarınız kilitlenebilir.