Online Tank Savaşı 2
21600 kez oynandı


Gerçek kullanıcılarla oynanılan 3d online oyunu. Gamevial tarafından üretilen oyunlardan. Nasıl Oynanır: Oyun yüklendikten sonra en alt orta kısımda bulunan Play Now butonuna tıklıyoruz ve ardından PLAY diyoruz. Sonrasında Tank Tag bölümüne ismimizi yada nick yazıp tekrar Play diyoruz. Sonraki ekranda tank savaşı yapacağınız bölümler (level) görünüyor. Görünmüyorsa "Reflesh" diyerek tekrarlayabiliyorsunuz. Listeden uygun olanı seçiyoruz. Sonraki ekranda Team (Tim, grup) rengi ve yeri seçebiliyoruz. Auto team reflesh diyerek 3 tane olan yerden istediğimizi seçiyoruz. Red ve Blue olan iki seçenek gruplardan da istediğimizin üzerine tıklayıp oyuna başlıyoruz. Tab tuşuna basarak online kullanıcılarla sohbet edebiliyorsunuz. Oyun Kontrol Tuşları: Klavye yön tuşları ile tankımızı kontrol ediyoruz. Mouse tıklaması ile ateş ediyoruz (Uygun silah varsa). Space (boşluk) tuşu ile tankı yeniliyoruz (zıplatıyoruz). Oyun Amacı: Oyunumuz online gerçek kullanıcılar arasında oynanıyor. Kullanıcılar da aynı bizler gibi bilgisayar başlarında oyun oynayan oyunculardan oluşuyor. İki grup arasında tank savaşı yapılıyor. Hangi gruptaysak rakip gruba saldırılar düzenleyip galip olmaya çalışıyoruz. oyunus.org iyi oyunlar diler..